Zerdesign Smart

 • Η ZERDESIGN στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών επεκτείνετε στο κομμάτι των interactive, state of the art τεχνολογιών διάδρασης και μάθησης.
  Το 2015 εισάγεται στην αγορά μία νέα σειρά υπηρεσιών η SMART.
  Σκοπός της συγκεκριμένης ομάδας παροχών είναι να φέρουν σε επαφή των υπολογιστή με τον άνθρωπο, τον ψηφιακό κόσμο με το πραγματικό.
  Οι εφαρμογές έχουν κυρίως δύο κατευθύνσεις τη μάθηση και το marketing.
  H σειρά περιλαμβάνει προϊόντα όπως:
  HOLOBOX
  SMART AQUARIUM
  SMART BAR
  SMART TABLE
  SMART FLOOR WALL
  SMARTSHOWCASE
  SMART WINDOW
  PROJECTORS
  MAPPING APPLICATIONS

  Η SMART έρχεται να καλύψει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν, την αγορά και πώληση του εξοπλισμού,την μερική ή πλήρη παραμετροποίηση των προγραμμάτων και το service των μηχανημάτων.

 • Το SMART BOX / HOLOBOX της Ζerdesign είναι μία ολική πλατφόρμα 3D προβολής η οποία είναι σε θέση να προβάλλει το προϊόν σας όπως ποτέ άλλοτε. Συνδυάζοντας τις ποιο ανεπτυγμένες και σύγχρονες τεχνικές προβολής με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο design αποφέρει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα . Την σύγχρονη εποχή σε μία υψηλά ανταγωνιστική αγορά οι εταιρίες χρειάζονται καινούργιους τρόπους να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.
  Το SMART BOX είναι σε θέση να προβάλλει σε μορφή ολογράμματος τον προϊόν η logo της εταιρίας σας κάνοντας τους καταναλωτές να σταματούν και να αναρωτιούνται δίνοντας τους την δυνατότητα να έρθουν ακόμη και σε αλληλεπίδραση με το ολόγραμμα.Το προϊόν είναι κατάλληλο για καταστήματα, εκθέσεις,αεροδρόμια ,shows και λοιπές εκδηλώσεις ή σημεία στα οποία είναι θεμιτή η προσοχή των καταναλωτών.

  Διατίθεται για αγορά και ενοικίαση

 • Το SMART AQUARIUM της ZERDESIGN δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να δουν την φαντασία τους να γίνεται πραγματικότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Πως λειτουργεί:
  Ο χρήστης ζωγραφίζει και μεταφέρει την έμπνευση του σε ένα κομμάτι χαρτί.
  Το SMART AQUARIUM σκανάρει την εικόνα και δίνει ζωή και τρισδιάστατη κίνηση στο σκίτσο μέσα από την προβολή ενός projector.
  Η ζωγραφιά αλληλεπιδρά σε ένα τρισδιάστατο εικονικό περιβάλλον με τις δημιουργίες των άλλων χρηστών.
  Το SMART AQUARIUM συνδυάζει την δημιουργικότητα και την ευρηματικότητα της νεαρής ηλικίας με την χρήση και την εξοικείωση των παιδιών με την σύγχρονη τεχνολογία.
  ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ:
  Μαθησιακές
  Marketing
  Consumer loyalty system
  Entertainment

  Διατίθεται για αγορά και ενοικίαση

 • Το SMART BAR της ZERDESIGN είναι ένα τεχνολογικά πρωτοποριακό προϊόν το οποίο μετατρέπει ένα απλό bar σε μία διαδραστική πλατφόρμα.
  Το SMART BAR δίνει τη δυνατότητα:
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  στείλτε το ψηφιακό σας μήνυμα σε οποιαδήποτε γωνιά του bar.
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  απολαύστε το ποτό σας όσο διαβάζετε πληροφορίες γι’ αυτό ή
  πλοηγηθείτε στο Internet και μείνετε συνδεδεμένοι στο facebook
  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  ανακαλύψτε την εμπειρία των διαδραστικών εφέ μέσα από κάθε άγγιγμα του SMART BAR.
  Μέσω του τεχνολογικά εξελιγμένου software και multitouch αισθητήρων, το SMART BΑR έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με τις κινήσεις και τη διάθεση των χρηστών οδηγώντας τους σε ένα μοναδικό διαδραστικό ταξίδι.

 • Το SMART TABLE της ZERDESIGN αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο για να τραβήξετε το ενδιαφέρον και να ψυχαγωγήσετε τους πελάτες σας μέσα από μια διαδραστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.
  Μέσω της μεγάλης επιλογής από τις υπάρχουσες εφαρμογές λογισμικού ο πελάτης μπορεί να έρθει σε επαφή με την σύγχρονη touch τεχνολογία διαλέγοντας μέσα από μια ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών ,εφαρμογών παρουσίασης και ειδικών εφέ .
  Τα τραπέζια μπορούν να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.
  Ο πελάτης ψυχαγωγείτε από το διαδραστικό τραπέζι και ταυτόχρονα γνωρίζει το προϊόν σας ή τις υπηρεσίες σας.
  Παράδοση με τυποποιημένο ή τροποποιημένο λογισμικό ανάλογα τις ανάγκες σας.
  Διατίθεται για αγορά και ενοικίαση

 • Το SMART FLOOR/WALL της ZERDESIGN μετατρέπει κάθε πάτωμα – τοίχο σε μία διαδραστική επιφάνεια που αλληλεπιδρά με την φυσική κίνηση του ατόμου που έρχεται σε επαφή.
  Με τη χρήση του SMART software και SMART αισθητήρων κίνησης ο χρήστης μπορεί να έρθει σε αλληλεπίδραση με 8 διαφορετικά σενάρια,μοτίβα τροποποιημένα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  Το SMART FLOOR/WALL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκθεσιακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, χώρους διασκέδασης κλπ.
  Ο πιθανός πελάτης ψυχαγωγείται και παράλληλα γνωρίζει μέσω της διάδρασης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  Ακόμη είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά αφού μπορούν να διασκεδάσουν και να παίξουν.

  Διατίθεται για αγορά και ενοικίαση

 • Η SMART SHOWCASE αποτελεί ένα προϊόν της ZERDESIGN που με τις δυνατότητες προβολής των προϊόντων της σε συνδυασμό με την ψηφιακή touch τεχνολογία μπορεί να σας κόψει την ανάσα .
  Η SMART SHOWCASE μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος ενός καταστήματος σε παρουσιάσεις προϊόντων πλαισιόνοντας με μοναδικα γραφικά.
  Τα προϊόντα τοποθετούνται πίσω από μια διάφανη LCD οθόνη και παρουσιάζονται ενώ ταυτόχρονα στην οθόνη μπορεί να προβάλλονται τα λογότυπα εικόνες ή video σχετικά με αυτά.
  Παράλληλα ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί για τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας την touch επιλογή της διάφανης επιφάνειας.

  Διατίθεται για ενοικίαση και για πώληση.

 • Το SMART WINDOW της Zerdesign δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση σας να επικοινωνεί με τους πιθανούς πελάτες σας συνεχώς, καθώς μπορεί να μετατρέψει την βιτρίνα του καταστήματος σας ένα διαδραστικό εικοσιτετράωρο μέσω πρόσβασης στο κατάστημα σας.
  Το SMART WINDOW μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή πληροφοριών, για πώληση των προϊόντων σας ή για να προσελκύσουν την προσοχή σε προώθηση νέων
  προϊόντων.
  Πώς λειτουργεί γενικά;
  Ένα διαφανές φιλμ είναι τοποθετημένο στην εσωτερική πλευρά του καθρέπτη του καταστήματος σας ή της κατασκευής απο γυαλί. Η προβολή είναι διαδραστική και η βιτρίνα/κατασκευή αντιδρά στην επαφή/άγγιγμα του ανθρώπου που βρίσκεται εκτός του καταστήματος σας.
  Με τον τρόπο αυτό, κάποιος πελάτης μπορεί να αναζητήσει και να ενημερωθεί για ότι θέλει.
  Με την έξυπνη τεχνολογία μας θα «τραβήξετε» όλα τα βλέμματα των περαστικών καθώς και θα ψυχαγωγήσετε τους πιθανούς πελάτες σας.

 • To SMART Mapping της Zerdesign είναι η τεχνολογία χρήσης κάθε επιφάνειας σε οθόνη προβολής.
  Η προβολή αποτελεί μία τρισδιάστατη απεικόνιση, εναρμονισμένη στο σχήμα του αντικειμένου.
  Η ιδέα είναι να δώσουμε ζωή σε κατά τα φαινόμενα στατικές επιφάνειες και να τις κάνουμε να αφηγηθούν την ιστορία τους από μόνες τους, όσο τις βλέπουμε να παίρνουν ζωή μπροστά στα μάτια μας.
  Μπορείτε να κάνετε προβολή σε κάθε είδους αντικείμενο από ένα μπουκάλι, ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα μεγάλο κτίριο.
  Οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο από τα όρια της φαντασίας σας.
  Το βέβαιο είναι ότι οι περαστικοί και το κοινό σας θα κρατήσουν την εμπειρία μαζί με το προϊόν σας στην μνήμη τους για πολύ καιρό.
  Τρόπος λειτουργίας:
  Με τη χρήση ενός εξειδικευμένου λογισμικού και φωτογραφιών, χαρτογραφούμε την επιθυμητή επιφάνεια και σε συνέχεια προσαρμόζουμε την προβολή μας στην αρχιτεκτονική του.
  Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μία άψογη επικάλυψη κάθε πλευράς του αντικειμένου.

  Διατίθεται για αγορά και ενοικίαση

 • To SMART LOGO της ZERDESIGN είναι το ιδανικό προϊόν για να αναδείξετε το λογότυπο της εταιρίας σας. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί απευθείας προβολή ενός βίντεο πάνω στο λογότυπο σας, μέσω ειδικών τεχνικών και λογισμικών η προβολή εστιάζετε στο εσωτερικό του σχήματος και των γραμμάτων του. Αυτό δίνει την εντύπωση πως το λογότυπο σας ζωντανεύει, και λόγω όλων των εικόνων που κινούνται μέσα του, το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και εξάπτει την περιέργεια και προσοχή των περαστικών υποψηφίων πελατών.
  Το SMART LOGO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα, εκθέσεις, γραφεία και άλλες τοποθεσίες δίνοντας ζωή σε ένα στατικό logo και κάνοντας το να ξεχωρίσει.

 • H ZERDSIGN μέσω της SMART σας δίνει την δυνατότητα να νοικιάσετε υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας projectors για πολλαπλές χρήσεις.

 • Για περισσότερες πληροφορίες και το πως οι διαφημιστικές υπηρεσίες της zerdesign μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε μια πλήρης ενημέρωση.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ